Muğla’nın Fethiye ilçesinde lise öğrencileri, 2026 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele eden A Milli Futbol Takımı’na moral vermek amacıyla deniz dibinde pankart açarak sıra dışı bir desteğe imza attı.
DALYAN KOYU'NDA 5 METRE DERİNE DALDILAR
Ömer Özyer Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 5 öğrenci, gruptaki ilk maçında Avustralya’ya 2-0 mağlup olan A Milli Futbol Takımı’na destek olmak için bir araya geldi. Dalgıçlar eşliğinde Fethiye Dalyan Koyu’nda yaklaşık 5 metre derinliğe dalan öğrenciler, su altında "Milli takıma başarılar dileriz, Dünya Kupası maçlarında yanınızdayız" yazılı pankartı açarak kırmızı-beyazlı ekibe moral gönderdi.
"İNANCIMIZ TAM, HER ZAMAN YANLARINDAYIZ"
Dalış etkinliğini organize eden Beden Eğitimi Öğretmeni Ufuk Ünlüsoy, turnuvaya şanssız bir başlangıç yapan ay-yıldızlı ekibe Fethiye'den güçlü bir mesaj göndermek istediklerini belirtti. Ünlüsoy, "Öğrencilerimizle birlikte her zaman Milli Takımımızın yanındayız, onlara inancımız tam" diyerek takıma olan güvenlerini vurguladı.