Esenyurt Belediyesi, Sürekli Eğitim Merkezi’nde düzenlediği kurslar ile 2000’den fazla genci ücretsiz olarak üniversite sınavlarına hazırlıyor.
Alanında uzman eğitmenler eşliğinde verilen derslerle öğrenciler, modern etüt salonlarında en iyi şekilde eğitim alıyor. Ayrıca, rehber öğretmenler eşliğinde meslek seçimi ve sınav stresi yönetimi konularında da destek veriliyor.
Kurslardan yararlanan Mustafa İpek, eğitimlerden çok memnun olduğunu belirterek, “Esenyurt Belediyesi’nin Sürekli Eğitim Merkezi’nde üniversiteye en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Uzman ve deneyimli öğretmen kadrosuyla burada çok kaliteli bir eğitim alıyoruz. Hedefim yazılım mühendisi olmak ve bu imkanlar için Esenyurt Belediyesi’ne teşekkür ederiz,” dedi.
Esenyurt Belediyesi, gençlere yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor ve öğrencileri sınavlara tam donanımlı bir şekilde hazırlıyor. Üniversiteye hazırlık kurslarının yanı sıra LGS, KPSS ve DGS’ye yönelik programların da yer aldığı merkezde Esenyurtlu gençler geleceğe güvenle hazırlanıyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.