DOLAR 35,5594 0.16%
EURO 36,5618 -0.36%
ALTIN 3.080,73-0,39
BITCOIN 37218301.14829%
İstanbul

AÇIK

18:12

AKŞAMA KALAN SÜRE

55 Yaşında Üçüncü Üniversite Heyecanı

55 Yaşında Üçüncü Üniversite Heyecanı

ABONE OL
25 Aralık 2024 11:54
55 Yaşında Üçüncü Üniversite Heyecanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nevşehir’de yaşayan 55 yaşındaki Hatice Ezer, 2018’de üniversite sınavına hazırlanan yeğeni Emre Sucu’nun “Çok biliyorsan sen de gir.” sözü üzerine üçüncü üniversitesini okuyor.

1999’da Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon Bölümü’nden mezun olan Ezer, bu iddia üzerine yeniden üniversite sınavına hazırlanarak Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü’nü kazandı. Yeğeni Emre de Kapadokya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Turist Rehberliği Bölümü’ne yerleşti. 2022’de tekrar üniversite sınavına giren Ezer, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’ne yerleşti ve şu anda 3. sınıf öğrencisi. Eğitim için her gün Ürgüp’ten Kayseri’ye 132 kilometre yol gidip geliyor.

Ezer, gençlerle birlikte okumaktan dolayı mutluluk duyduğunu ve onlara örnek olduğunu ifade etti. Yeğeniyle yaşadığı iddianın ardından eğitim hayatına geri döndüğünü ve üçüncü üniversitesini okuduğunu belirtti. Gazetecilik bölümüne yerleşmesinin ardından, gençlerin enerjisinden güç aldığını dile getirdi. Ezer, yaz kış demeden üniversiteye gidip geldiğini ve hocalarının azmini takdirle karşıladığını söyledi. Eğitim hayatını tamamladıktan sonra yazar veya yayıncı olmayı hedeflediğini belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.