DOLAR 35,9084 -0.07%
EURO 37,4571 0.26%
ALTIN 3.318,180,98
BITCOIN 3524582-1.06942%
İstanbul

HAFİF KAR YAĞIŞLI

19:54

YATSIYA KALAN SÜRE

Enerji Haber
“Devamsız İşler” Oyunu Keçiören’de Sahnelendi

“Devamsız İşler” Oyunu Keçiören’de Sahnelendi

23 Ocak 2025 09:14
“Devamsız İşler” Oyunu Keçiören’de Sahnelendi
0

BEĞENDİM

Keçiören Belediyesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Devamsız İşler” adlı tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı.

Keçiören Belediyesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Devamsız İşler” adlı tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı. Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluşan oyunu Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ve eşi Filiz Özarslan, önceki dönem Keçiören Belediye Başkanları Hamza Kırmızı ve Mustafa Ak, CHP Keçiören İlçe Başkanı Berk Kılıç, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Kadir Karapınar, CHP Keçiören Kadın Kolları Başkanı Firdevs Soy, Milli Halterci Halil Mutlu, iş insanı Veysi Ayhan ve vatandaşlar izledi. Tiyatro oyununun sonunda sonunda Veysi Ayhan, günün anısına Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’a Erzurumspor forması hediye etti.

“Toplumda dayanışmayı güçlendirmek gerek”
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, oyun sonrasında yaptığı konuşmada, oyunun sahnelenmesinde emeği geçen tüm Erzurumlu sanatçılara ve Keçiören halkına teşekkür etti. Çocukluk dönemine dair hâtıralarını katılımcılarla paylaşan Özarslan, “Geçmişin değerlerini, geleneklerini bugüne taşımak ve toplumda dayanışmayı güçlendirmek gerek. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Keçiören’de kültür ve sanata her zaman destek olmaya, bu güzel buluşmaları artırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli