SON GELİŞMELER
Bize Ulaşın

Dil Seçimi

Galatasaray’da Atletico Madrid mesaisi sona erdi

Haber görseli

Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin yedinci haftasında yarın sahasında oynayacağı Atletico Madrid karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı. Sarı-kırmızılı ekip, kritik mücadele öncesindeki son antrenmanını Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Teknik heyet ve futbolcuların antrenmanda yüksek konsantrasyonla çalıştığı gözlendi.

OKAN BURUK YÖNETİMİNDE TAKTİK AĞIRLIKLI ANTRENMAN

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan idmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirildi. Antrenman, dinamik ısınma hareketleriyle başladı ve ardından 8’e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Basına kapalı bölümde ise Atletico Madrid karşılaşmasına yönelik taktik çalışmalar yapıldı. Bu bölümde takım savunması, hücum organizasyonları ve duran top varyasyonları üzerinde duruldu.

SAKAT VE EKSİK OYUNCULARIN DURUMU NETLEŞTİ

Gribal enfeksiyon nedeniyle bir önceki antrenmanda yer almayan kaleci Uğurcan Çakır, bugünkü çalışmada takımla birlikte antrenmana çıktı. Sol diz dış yan bağlarında yırtık tespit edilen Gabriel Sara, sağlık ekibinin kontrolünde idmanda kendini denedi. Bir süredir sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalan Wilfried Singo ise antrenmanın bir bölümünde takımla çalıştı, sonraki bölümde ise bireysel programına salonda devam etti. Genç futbolcu Arda Ünyay ise sakatlığı sebebiyle idmanda yer almadı. Galatasaray, yarın saat 20.45’te RAMS Park’ta Atletico Madrid’i konuk edecek.

Küfür, hakaret ve spam yayınlanmaz.