Gençlik ve Spor Bakanlığı, taşra teşkilatında görev alacak 4 bin 400 sözleşmeli personel alımı sürecini başlattı.
Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, başvuruların e-Devlet üzerinden başladığını belirterek, “Bakanlığımızın taşra teşkilatlarında görev alacak 4 bin 400 yeni yol arkadaşımızı büyük bir heyecanla bekliyoruz” dedi.
Demir, GSB’ye katılacak her personelin, gençlerin gelişimine ve Türk sporunun geleceğine doğrudan katkı sağlayacağını ifade etti. “Bu süreçte başvuru yapacak tüm adaylara başarılar diliyorum. Başvuruların ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Gençlik liderinden antrenöre, yurt yönetim personelinden destek kadrolara kadar farklı alanlarda yapılacak alımla, gençlik merkezlerinden spor tesislerine kadar birçok birimde hizmet kalitesinin artırılması hedefleniyor.
Kaynak: Manşet Haber
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.