Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı, CEV Zeren Group Şampiyonlar Ligi C Grubu’nun 4. haftasında Yunanistan temsilcisi Olympiakos’u İstanbul’da konuk edecek. Avrupa arenasında yoluna iddialı şekilde devam eden turuncu-beyazlı ekip, Eczacıbaşı Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmada sahaya galibiyet hedefiyle çıkacak. Yarın saat 19.00’da başlayacak mücadele, hem grup sıralaması hem de moral açısından büyük önem taşıyor.
KARŞILAŞMAYI ELDAR ZULFUGAROV VE WOJCİECH MAROSZEK YÖNETECEK
Avrupa Voleybol Konfederasyonu’nun (CEV) görevlendirdiği hakemler, karşılaşmada Azerbaycan’dan Eldar Zulfugarov ve Polonya’dan Wojciech Maroszek olacak. Uluslararası tecrübeye sahip hakem ikilisinin yöneteceği maçta, tempolu ve yüksek mücadele gücüne sahip bir karşılaşma bekleniyor. Eczacıbaşı Spor Salonu’nda tribünlerin de dolu olması öngörülürken, taraftar desteğinin ev sahibi ekip için önemli bir avantaj yaratması bekleniyor.
ECZACIBAŞI RÖVANŞI ALIP GRUPTA AVANTAJ SAĞLAMAK İSTİYOR
CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda şu ana kadar 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Eczacıbaşı Dynavit, topladığı puanlarla ikinci sırada yer alıyor. İstanbul temsilcisi, grupta Olympiakos ile oynadığı ilk maçta deplasmanda 3-2’lik skorla sahadan mağlup ayrılmıştı. Bu kez kendi sahasında sahne alacak olan Eczacıbaşı, hem rövanşı almak hem de grup liderliği yarışında avantaj yakalamayı hedefliyor. Kritik mücadelede alınacak sonuç, grubun kalan haftaları öncesinde dengeleri önemli ölçüde etkileyecek.
Kaynak: AA