SON GELİŞMELER
Bize Ulaşın

Dil Seçimi

Atlas Çağlayan’ın annesinden savunmaya sert tepki

Haber görseli

Güngören’de çıkan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybeden 17 yaşındaki Atlas Çağlayan’ın annesi Gülhan Ünlü, şüphelinin avukatının “bıçağı korkutmak amacıyla savurdu” yönündeki iddiasına sert sözlerle karşılık verdi. Oğlunun göğsünden ölümcül şekilde bıçaklandığını vurgulayan Ünlü, bu savunmanın gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, olay anına ait görüntülerin dikkatle izlenmesi çağrısında bulundu. Ünlü, “Göğsünden vuruyor çocuğumu. Yani nasıl korkutabilirsin? Göğsünden vurarak nasıl korkutabilirsin? Bu iddiaların hiçbirini kabul etmiyorum” diyerek, iddianın kabul edilemez olduğunu söyledi.

“OĞLUMUN HİÇBİR SUÇU YOKTU”

Mehmet Nesih Özmen Mahallesi’ndeki evlerinde taziyeleri kabul eden acılı anne, Atlas’ın hayallerinden ve kişiliğinden de bahsetti. Oğlunun sağlıkçı olmak istediğini belirten Ünlü, Atlas’ın çevresi tarafından sevilen, yardımsever ve arkadaşlarıyla uyumlu bir genç olduğunu dile getirdi. Olayda oğlunun herhangi bir tahrik ya da yanlış davranış içinde olmadığını savunan Ünlü, “Benim çocuğumun hiçbir suçu yok. Yan gözle bakmış olma ihtimali yok. Atlas’ı tanımanızı çok isterdim. Tanımadan bütün ülke benim yavrumu sevdi” ifadelerini kullandı. Atlas’ın okulunda da sevilen bir öğrenci olduğunu belirten anne, arkadaşlarının da aynı şekilde örnek gençler olduğunu söyledi.

KAVGA BAKLAVACI ÖNÜNDE BAŞLADI

Olay, 14 Ocak’ta Güngören Mehmet Nesih Özmen Mahallesi’nde bir baklavacının önünde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce birbirini tanımayan Atlas Çağlayan ile E.Ç. arasında “yan baktın” tartışması nedeniyle kavga çıktı. Kavgada E.Ç’nin sustalı bıçak olarak tabir edilen bıçakla Atlas Çağlayan’ı göğsünden yaraladığı öğrenildi. Ağır yaralı olarak Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Atlas, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olay sonrası polis ekiplerince yakalanan ve 18 yaşından küçük olduğu belirtilen şüpheli E.Ç, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Küfür, hakaret ve spam yayınlanmaz.