Spiker Ela Rümeysa Cebeci, uyuşturucu soruşturması kapsamında dördüncü kez İstanbul Adliyesi’ne gelerek ek ifade verdi. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından tekrar cezaevine gönderildiği öğrenilen Cebeci, soruşturma kapsamında yürütülen süreçte açıklamalarda bulundu.
SORUŞTURMA SÜRECİ
Cebeci, 6 Aralık’ta gözaltına alınmış ve Adli Tıp Kurumu’nun test sonuçları gelene kadar serbest bırakılmıştı. Yapılan testlerde uyuşturucu kullanımının tespit edilmesinin ardından 17 Aralık’ta tutuklanmıştı. Daha önceki ifadelerinde Cebeci, uyuşturucu satıcısı olmadığını belirterek, yalnızca kullanıcı olduğunu ve kokain kullanmadığını savunmuştu.
TUTUKLULUK VE SUÇLAMALAR
Ela Rümeysa Cebeci, “uyuşturucu madde kullanımını kolaylaştırmak” suçlamasıyla 17 Aralık’tan bu yana cezaevinde bulunuyor. Soruşturmanın devam ettiği belirtilirken, ek ifadelerle dosyanın kapsamının genişlediği öğrenildi. Cebeci’nin ilerleyen günlerde de adliyeye çağrılabileceği aktarılıyor.
Kaynak: Haber Merkezi