1xbet betist supertotobet

Bugun...

Tıpta ücretsiz online eğitim

İzmir Bakırçay Üniversitesi ile MedicReS programlarının Türkiye'de tek yetkili firması olan, Mersin Teknopark’ta faaliyet gösteren AEK Araştırma Ltd. Şti. arasında işbirliği protokolü imzalandı.
facebook-paylas
 Tarih: 23-01-2020 17:23:33  -   Güncelleme: 24-01-2020 20:37:33

Tıpta ücretsiz online eğitim

AEK Genel Direktörü Arzu Kanık, Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Berktaş ve yardımcıları, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yeşim Bakar ile ilgili öğretim üyelerinin katılımıyla bir tören yapıldı.

Üniversitenin Senato Toplantı Salonu’nda imzalanan protokol kapsamında Bakırçay Üniversitesi’ne bağlı Tıp, Eczacılık ve Sağlık Bilimleri Fakülteleri ile bağlı hastanelerinde lisans, lisansüstü öğrenci ve akademik personelinin, MedicReS Club üyelik programına ve BeGMR online eğitimine ücretsiz erişimi sağlanacak.

Üç yıllığına imzalanan ve süre sonunda tarafların aksi bir isteği olmadığı sürece kendiliğinden uzayacak protokolde ayrıca ülkemizde, bölgemizde koruyucu hekimlik, doğru ve erken tanı, etkili ve etkin tedavi ve ilaç geliştirme çalışmalarına yön veren bilimsel araştırmaların niteliğini arttırmak amaçlanıyor.

Eğitim sonucunda toplum sağlığını doğrudan etkileyen bilimsel çalışmaların sonuçlarını güvenilir kılmak ve araştırmalarda yer alan hastaları uzun vadede bilime katkı sağladıklarına inandırmak hedefleniyor.

(Kaynak: medyaege.com.tr)

  Bu haber 1283 defa okunmuştur.

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER HABERLER Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI