1xbet betist supertotobet

Bugun...

Sanal mahkemede sosyal medya

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) tarafından düzenlenecek "Liselerarası Kurgusal Dava Yarışması'nın bu yılki konusu, sosyal medya suçları olarak belirlendi. Bu yarışma ile hukuk alanına ilgi duyan lise öğrencileri bir raya getirilecek.
facebook-paylas
 Tarih: 14-02-2020 15:55:17  -   Güncelleme: 14-02-2020 15:58:17

Sanal mahkemede sosyal medya

İKÜ’nün Yargıtay desteği ile bu yıl ikinci kez düzenleyeceği “Liselerarası Kurgusal Dava Yarışması”na, liselerin 11 ve 12’nci sınıflarında okuyan, üniversite eğitimlerini hukuk fakültelerinde tamamlamak isteyen lise öğrencileri katılacak.

 

İki tur halinde gerçekleşecek yarışmada okullarını temsil edecek takımlar kıyasıya yarışacak.
Yarışmaya “İKÜ Aday” web sayfası üzerinden başvurulabiliyor. Son başvuru tarihi 6 Mart Cuma günü olan yarışma, 18-19 Nisan tarihlerinde İKÜ Ataköy Yerleşkesi’nde düzenlenecek. 


JÜRİ PUANLAYACAK


Sosyal medya platformlarında oluşabilecek suçların ve çıkabilecek anlaşmazlıkların üzerinde durulacağı yarışmayla ilgili bilgi veren İKÜ Eğitim Kurumları İlişkileri Koordinatörü Yavuz İlker Baldan,şöyle dedi: “Çeşitli sosyal ağlarda devam eden insan ilişkileri, zaman zaman suç oluşturabiliyor. Sosyal medyada işlenen suçlar, bilişim suçlarından farklı olup, daha çok bilişim vasıtalı suçlar olarak değerlendiriliyor. İKÜ Hukuk Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Bahri Öztürk hocamızın bu konudaki yönlendirici önerisi ile sosyal medya suçları konusunun işlenmesinin, yeni nesil gençlerde de bir farkındalık sağlayacağını düşünüyoruz."

  Bu haber 994 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER HABERLER Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI