1xbet betist supertotobet

Bugun...

IEEE Türkiye Çalıştayı Kütahya'da başladı

3’üncü IEEE Türkiye Çalıştayı, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ev sahipliğinde 5 Şubat'ta başladı ve 9 Şubat'a kadar devam edecek.
facebook-paylas
 Tarih: 06-02-2020 09:26:55  -   Güncelleme: 06-02-2020 09:29:55

IEEE Türkiye Çalıştayı Kütahya'da başladı

Bu yıl Kütahya Dumlupınar Üniversitesi IEEE Öğrenci Kolu tarafından düzenlenen IEEE Türkiye Çalıştayı, Türkiye’deki tüm IEEE Öğrenci Kolları’ndan gelen başkanlar ve yönetim kurullarının katılımıyla, yönergelerin, sene içerisinde gerçekleştirilmiş veya gerçekleştirilmesi planlanan hedeflerin, projelerin tartışılması ve kollar arasındaki iletişimi artırabilmek için kolların kendilerini tanıtan poster sunumları yapmaları şeklinde gerçekleşen bir organizasyon olarak tanımlanıyor.

 

Ayrıca etkinlik boyunca katılımcıların kendilerini teknik ve sosyal anlamda geliştirmelerine yönelik geziler, atölye çalışmaları (workshop) ve teknik/sosyal oturumlar da gerçekleştiriliyor. Etkinlik geniş bir katılımcı kitlesine sahip olduğundan kolların iletişimlerini artırmak amacıyla çeşitli eğlence etkinlikleri ve kaynaştırma oturumları da düzenleniyor.

 

Bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilecek olan  IEEE Türkiye Çalıştayı, 5 Şubat itibarıyla kapılarını katılımcılara açtı. 

 

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ev sahipliğinde 9 Şubat tarihine kadar devam edecek olan etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak için calistay.ieeetrsb.org web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

  Bu haber 1122 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ETKİNLİKLER Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI