1xbet betist supertotobet

Bugun...

Hurda otobüsten atölye

Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir ilkokulun yöneticileri, satın aldıkları hurda otobüsü, Yenilenebilir Enerji Kaynaklı Beceri ve Tasarım Atölyesi'ne dönüştürdü.
facebook-paylas
 Tarih: 12-02-2020 12:16:08  -   Güncelleme: 01-11-2022 19:09:08

Hurda otobüsten atölye

 

İbrahim Zeki Emgin İlkokulu yöneticileri, eğitim için beğenilen bir çalışmaya imza attı.

 

Ankara Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Hurda İşletmesi Samsun Escorts Müdürlüğü'nden 9 bin 940 TL bedelle kullanılmayan bir yolcu otobüsü satın alan yöneticiler, otobüsün içine masa ve sandalyeler ile elektrik, elektronik ve havalandırma sistemleri yerleştirdi.

 

Dışı beyaza boyanarak öğrenciler için atölyeye dönüştürülen otobüs, tavanına eklenen güneş panelleri ile de kendi enerjisini üretir hale getirildi.

 

“Mimar Sinan Tasarım ve Beceri Atölyesi” ismi verilen otobüste öğrenciler şimdi fen, teknoloji, el sanatları, temel becerileri kazanma, ahşap ve metal atölye çalışmaları yapıyor.

 

Haziran ayında atölyeden yapılan çalışmaları sergileyeceklerini ifade eden İbrahim Zeki Emgin İlkokulu Müdürü Muzaffer Cesur, "Hayalimizi gerçeğe dönüştürdüğümüz için çok mutluyuz. Proje sayesinde öğrencilerin okula ve derslerine daha iyi adapte olacağını düşünüyor ve hedefliyoruz" dedi.

 

  Bu haber 987 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ETKİNLİKLER Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI