1xbet betist supertotobet

Bugun...

Dil eğitimi çekilişi

EMITT’te 2 Şubat tarihinde yapılacak çekilişle bir kişiye İskoçya'da iki haftalık ücretsiz yabancı dil eğitimi verilecek.
facebook-paylas
 Tarih: 31-01-2020 14:33:11

Dil eğitimi çekilişi

Irem Travel London, Rex Education Consultancy ve British Study Centre işbirliğiyle düzenlenen 24. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) dün İstanbul’da başladı.

 

Fuarda, turizm sektörünün deneyimli profesyonelleri çeşitli etkinliklerle 30 Ocak - 2 Şubat tarihlerinde TÜYAP'ta biraraya geliyor.

 

EMITT’e her yıl İngiltere'den katıldıklarını söyleyen Irem Travel London seyahat acentesinin sahibi İrem Goilding; “2 Şubat Pazar Günü Salon 2'de bulunan A526 numaralı standımızda gerçekleşecek olan çekilişimize katılmak için fuar süresince standımızı ziyaret edebilirsiniz” dedi. 

 

Londra merkezli seyahat acentesi, İngiltere, İskoçya, Galler ve İrlanda genelinde konaklama, ulaşım, tur ve etkinlik rezervasyonlarını tek çatı altında sunuyor.

 

2011 yılında XUK Camps ve 2013 yılında Angela Shanley Associates ile başladığı çalışmalarla çocukları ve öğrencileri kamplarda verilen eğitimlerle ve etkinliklerle buluşturdu.

 

Irem Travel London, 2018 yılında ise alanında uzmanlığı ile bilinen ve çoğunluğu Birleşik Krallık'ta olmak üzere, dünya çapında birçok eğitim kurumunun yetkili acentesi Rex Education Consultancy ile anlaşarak birlikte çalışmaya başladı.

 

  Bu haber 1161 defa okunmuştur.

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ETKİNLİKLER Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI