Zonguldak’ta düzenlenen “Çocuk Gözüyle Zonguldak” temalı yarışmada dereceye giren öğrencilere, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un tablet hediyeleri ulaştırıldı.
BEUN Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı da katıldı. Bakan Tunç, ödül töreninde dereceye giren öğrencilere tablet sözü vermişti.
Tabletler ve Mesaj: Yarışmada dereceye giren 22 öğrenciye verilmek üzere gönderilen tabletler, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle teslim edildi. Törenin başlangıcında Bakan Tunç’un öğrencilere gönderdiği mesaj paylaşıldı. Tunç mesajında, öğrencilerin geleceğin teminatı olduğunu belirterek, bu küçük armağanın eğitim hayatlarına katkı sağlayacağını ifade etti.
Duygular ve Teşekkürler: Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, törende yaptığı konuşmada Bakan Tunç’a teşekkürlerini iletti ve yarışmanın kültürel değerine vurgu yaptı. Yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrenciler, Bakan Tunç’a duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.